Met Start-to-Run naar de 7-loop!

Zou je best willen hardlopen, maar heb je net dat zetje in de rug nodig? Meld je dan aan voor de Start-to-Run-groep! Nog deze zomer ga je dan aan de slag met je conditie en looptechniek. En als beloning voor jouw inzet, doe je mee aan de 7-loop. Looptrainer Jan Vergeer geeft jou daar in zes woensdagavonden tips voor het verantwoord lopen van 5km. De meer ervaren loper is ook welkom en kan kiezen voor de 10km of 16km.

Op woensdag 22 augustus begint de nieuwe Start-to-Run-groep. Je traint zes woensdagavonden, aanvang is 19.30 en de training duurt ongeveer 75min. We verzamelen bij het clubhuis van SV Zevenhoven, [stationsweg 23]. Met elkaar trainen we voor de 7-loop, die plaatsvindt op zondag 30 september. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel. Plezier hebben staat bij ons namelijk voorop!

Voor de zes trainingen samen betaal je € 30. Dat is inclusief je startbewijs voor de 7-loop. Aanmelden voor start-to-run-groep kan bij Jan Vergeer, tel. (06) 520 228 99 / jan.vergeer@hotmail.com.

De Start-to-Run-groep wordt gesponsord door Werkverzuim en Werkassist. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in Human Resources (HR) en Verzuim. Bart Duijst van Werkassist: “Wij zijn dagelijks bezig met gezondheid van werknemers. Steeds meer werkgevers vinden een gezonde leefstijl van hun medewerkers belangrijk. Hardlopen draagt bij aan een gezonde leefstijl. Vandaar dat wij de Start-to-run-groep steunen. Deelnemers van de Start-to-Run groep ontvangen een mooie dopper en wanneer je, na de 7-loop, lid wordt van de loopgroep “de 7 Lopers” dan ligt er een mooi loopshirt voor je klaar.

Deze website is gesponsord door Webeyes