Begin september hebben wij als organisatie aangegeven, dat wij na de laatste 10 edities van de 7-loop te hebben georganiseerd, graag het stokje doorgeven. Wij deden een oproep en daar is gehoor aan gegeven. Met de opmerking “Het is zonde als zo’n mooie loop zomaar verdwijnt!” hebben Lia van Trigt en Susan Hijman zich gemeld te willen praten. Heel fijn, want ook wij vinden het jammer als een loop die, met zondag meegerekend, alweer 35 edities op zijn naam heeft staan, zou verdwijnen.

Gesprek is geweest, draaiboek doorgenomen en de toezegging werd gedaan er voor te gaan. Inmiddels is het tweetal uitgegroeid naar een 7-koppige groep en staat de eerste vergadering al gepland voor een juiste taakverdeling. Het nieuwe team gaat zich komend jaar hard maken het stokje over te nemen. De huidige organisatie zal de taken gedurende de voorbereiding naar de volgende editie overdragen.

Dus het goede nieuws is dat de 7-loop volgend jaar doorgaat. Noteer de datum van zondag 1 oktober maar vast in de agenda. Maar voor nu hebben wij een hele mooie wedstrijd voor de boeg aanstaande zondag.
Alle lopers heel veel succes!

Groeten van Irma, Jan, Carla, Fred, Ria en Theo