Voorwaarden Nieuwkoops circuit

“Doe mee aan de mooie lopen in Gemeente Nieuwkoop en ga voor jouw podiumplek tijdens de 7-Loop in Zevenhoven!”

Voorwaarden Gemeente Nieuwkoop Circuit:

Het Gemeente Nieuwkoop Circuit bestaat uit drie loopevenementen. Om mee te doen met het circuit moet een loopster/loper meedoen aan minstens twee wedstrijden. Waarvan de 7-Loop als een verplichte wedstrijd binnen het circuit geldt. De ranglijst van het circuit wordt opgemaakt over drie afstanden: kort (5 km), middellang (10 km), lang (15km, 10EM of halve marathon). Op elke afstand worden prijzen uitgereikt aan de eerste 3 mannen en aan de eerste 3 vrouwen. De lopers ‘scoren’ punten: zoveel als hun plek in de ranglijst van hun categorie in de betreffende loop. Diegene met de minste punten wint de Circuit prijs. Er tellen dus twee uitslagen mee.

Een deelnemer moet dus minstens twee van de drie wedstrijden hebben gefinisht. Zonder een start/finish in Zevenhoven is geen aanspraak te maken op een Gemeente Nieuwkoop Circuit prijs. Prijzen worden ook niet nagestuurd of thuisgebracht. Je dient aanwezig te zijn bij de prijzenuitreiking in Zevenhoven tijdens de 7-Loop. Indien de winnende loper niet aanwezig is zal de prijs doorschuiven naar de volgende atleet op de ranglijst.

Wat heel belangrijk is voor een juiste uitslag zijn de inschrijfgegevens. Een circuitdeelnemer dient zich vooraf online in te schrijven. Een na-inschrijving op de wedstrijddag zelf komt niet in aanmerking voor circuitdeelname. Let er bij de online inschrijving op dat een dame zich niet bij ene wedstrijd inschrijft met haar meisjesnaam en bij de andere met de getrouwde (of dubbele) achternaam. Geldt natuurlijk ook voor taalfouten. Het systeem zal het dan niet herkennen als dezelfde persoon.  

Officiële tijd is bruto tijd (startschot – finish), netto tijd (passage start – finish) is ter kennisgeving voor de individuele sporter als zij later de start zijn gepasseerd. De brutotijd is dus de tijd die wordt gehanteerd voor de prijsuitreiking. 

 

De Ronde van Nieuwveen 27 juni 2024

Halve Marathon Nieuwkoop 1 september 2024

7-Loop29 september 2024